#ziledeturism cele mai tari zile din luna mai

Cel mai mare proiect OST

Zile de Turism este un proiect amplu ce are loc în la sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai și este format din multiple activități: Treasure Hunt, Zile de Aventură, Zile de mișcare, Seara de film ”România Turistică” și NapoTour.

Ce presupune acest proiect?

ZI*LE DE TURSM

Voluntarii OST organizează an de an acest proiect la începutul lunii mai.

La începutul semestrului 2 al anului universitar, la ședința generală a organizației se aleg coordonatorii și vicecoordonatorii de proiect, mai precis voluntari OST dornici să se dezvolte și să creeze ceva frumos cu o unicitate aparte. 

Timp de două luni aceștia planifică și organizează evenimentul în colaborare cu departamentele și conducerea OST și se asigură că adaugă un plus de valoare ediției precedente, astfel încât de la ediție la ediție acest proiect să fie tot mai bine pregătit.

Ce cuprinde mai exact acest proiect?

Treasure Hunt

mini-descriere

Zi*le de Mișcare

Campionat sportiv, ciclism, paintball, drumeție.

Zi*le de Aventură

Canyoning, echitație, rafting, parapantă, via ferrata.

România Turistică

Seară de film.

NapoTour

Tur ghidat prin Cluj-Napoca.

Treasure-Hunt-ul OST este provocarea perfectă pentru cei pasionați de distracție și aventură. Dacă ești student sau elev, îți faci echipă cu încă trei prieteni și vă înarmați cu energie și imaginație, ai toate șansele să câștigi întrecerea.

Echipele se vor întrece pe un traseu în Cluj Napoca ce include probe, task-uri și check-point-uri interesante care le vor testa atât spontaneitatea cât și spiritul de echipă. Premiile sunt pe măsură, potrivite pentru toate persoanele pasionate de mișcare, aventură, adrenalină și puse pe distracție.

Zile de Turism

Cu fiecare ediție treasure-hunt-ul nostru devine tot mai dorit de către tinerii din Cluj-Napoca. An de an această experiență a ”găsirii comorii” e îmbunătățită deoarece ținem cont de toate feedback-urile de la ediție la ediție și reușim să îl facem cu atât mai atractiv.

Atenție! Acest joc creează dependență iar locurile și premiile noastre sunt limitate!

Vezi și ultimele ediții:

Zile de Turism

Acțiunea „Zi*le de Mișcare” din cadrul proiectului „Zi*le de Turism” are scopul de a promova sporturile care se pot desfășura în mediul urban, dar și diferite modalități de recreere și distracție în mijlocul naturii. Cele mai organizate activități sunt Paintball, Ciclism, Drumeție și Campionate de Tenis de masă, Tenis de câmp, Volei și Fotbal.

Vezi și ultimele ediții:

Zile de Turism

Campionat de Fotbal

Zile de Turism

Paintball

Zile de Turism

Ciclism

Zile de Turism

Drumeție

Zile de Turism

Campionat de Handbal

Zile de Turism

Campionat de Volei

Zile de Turism

Acțiunea „Zi*le de Aventură” din cadrul proiectului „Zi*le de Turism” are ca scop stimularea aventurierului din fiecare dintre noi și combină acest lucru cu partea frumoasă a turismului, peisajele mirifice oferite prin această cale. Noi ne luăm doza de aventură și adrenalină din Parapantă, Rafting, Echitație, Canyoning și Via Ferrata.

Vezi ultimele ediții:

Auzim tot mai mult și mai des faptul că România este o țară frumoasă. „România Turistică” are scopul de a aduce frumusețile patriei și lucrurile care o fac atât de specială și apreciată: personalitățile, cultura, tradiția, flora, fauna, arhitectura și nu numai.

Cum facem noi asta? Proiectăm pentru publicul clujean filme care scot în evidență frumusețea României.

Vezi și ultimele ediții:

Cluj-Napoca este pentru tine noul „acasă”, dar încă nu i-ai aflat toate secretele și legendele? NapoTour este un tur ghidat organizat pentru studenții dornici să afle cât mai multe despre istoria Clujului.

Vezi și ultimele ediții:

Ultimele ediții ZdT

Zi*le de Turism 2018

Zi*le de Turism 2017