Care-i fruntea?

Ardeal Maramureș Moldova

Organizația Studenților pentru Turismul Românesc (OST) a organizat a XIII-a ediție „Care-i Fruntea”

11 decembrie

aula „victor jinga” fsega

ora 18:00

Ce este Care-i fruntea?

Conceput ca o călătorie în trei dintre cele mai frumoase zone ale țării noastre (Ardeal, Maramureș și Moldova), evenimentul își propune reconstituirea obiceiurilor populare și tradițiilor specifice Crăciunului, voluntarii OST reușind an de an să aducă în fața publicului momente unice, care să ilustreze frumusețea datinilor românești.

Iar pentru că sărbătoarea Crăciunului este un moment special, an de an ne dorim să fim mai buni și să aducem un strop de bucurie și lumină în casele celor care se află într-o situație precară.

Pe parcursul serii, vor fi organizate licitații de produse tradiționale, aduse direct din inima celor trei zone, scopul fiind strângerea de fonduri care să ajute la realizarea țelului nostru.

De asemenea, vom da dovadă că suntem gazde primitoare și vă vom cinsti cu bucate românești preparate după vechile rețete ale bunicilor, precum cozonaci și sarmale, dar și cu mult îndrăgitul vin fiert! Pregătim o ediții memorabile, presărate cu tradiții ce vor prinde viață pe scena “Care-i fruntea?”, dar și multe surprize plăcute și invitați pe măsură!

Articole despre „Care-i fruntea?”