Școala de Vară

„Turist la Cluj”

Ultima săptămână din vară petrecută în stilul OST la Cluj!

Despre proiectul ”Turist la Cluj”

O amintire de neuitat…

„Turist la Cluj” a finalizat cea de a doua ediție (vezi aici a doua ediție) după un debut de succes al primei ediții din vara anului 2018 (vezi aici prima ediție). Scopul proiectului este creșterea gradului de informare în rândul tinerilor cu privire la promovarea turismului românesc și pregătirea profesională în acest domeniu.

Astfel, timp de o săptămână, participanții care trec de procesul nostru de selecție se bucură de o întreagă experiență de „turist la Cluj”: interacționează cu tineri veniți din diferite locuri ale țării, au șansa să se dezvolte profesional prin workshop-urile noastre, au parte de distracție și multe alte surprize.

25 august 2019 - 01 septembrie 2019
Cluj-Napoca

De ce să alegi această experiență?

tur ghidat ost

Cazare

Cazare gratuită la căminul Economica II.

Drumeție + Excursie

O drumeție și o excursie prin județul Cluj.

Masă

Prânzul și coffee break-ul este asigurat de OST.

Tur ghidat

     Un tur ghidat al orașului Cluj-Napoca. 

Workshop-uri

3 zile de workshop-uri în domeniul turismului.

Distracție

Activități și surprize zilnice în stilul OST.   

Despre noi

Suntem o echipă formată din 6 coordonatori și 20 de voluntari implicați direct în organizarea proiectului. Tot ce facem este din pasiune și vrem să păstrăm un nivel înalt de expertiză, să îmbinăm utilul cu plăcutul și să oferim în fiecare ediție o experiență unică.

Avem parteneri serioși și colaborări pe bază de contract. Pentru acest proiect ne-am împărțit sarcinile pe echipe de logistică, fundraising, gazde și marketing.

Abia așteptăm să vă cunoaștem!

received_918103108550554

Încarcă-te cu energie!

Participanți din toate colțurile țării
 • _DSC0677
 • IMG-20190901-WA0100
 • _DSC0486
Cameră cămin Economica II

Cameră cămin Economica II

Despre Cazare și Masă

7 nopți de cazare gratuită

 • cazare în căminul Economica II, vis-a-vis de FSEGA;
 • câte 3 persoane/cameră, selectați aleatoriu sau după preferințe;

Coffee-break + prânz

În primele 3 zile de workshop-uri vor fi pauze de cafea unde participanții pot servi din gustările pregătite de noi. Prânzul se va lua în cantina FSEGA și va include două feluri de mâncare.

3 zile de workshop-uri

_DSC9419

 

Luni, marți și miercuri sunt 3 sesiuni de workshop-uri în domeniul turismului. Ne-am propus ca pentru fiecare ediție să aducem manageri din marile lanțuri hoteliere, manageri de agenții de turism și profesioniști care să ne împărtășească din experiența lor într-un mod practic și de actualitate.

 

Multe alte activități și surprize

 • un tur ghidat al orașului Cluj-Napoca
 • o excursie departe de noua casă
 • o drumeție în natură
 • activități studențești
 • timp liber în care poți să faci ce dorești
 • sesiuni de poze și filmări alături de echipa noastră de marketing

Abonează-te la Newsletter!

Fii la curent cu noutățile noastre!

Click aici pentru a vedea politica de confidențialitate.

Testimoniale

 • madalina pața

  „Legături de prietenie de nezdruncinat”

  „Din momentul în care am auzit că se va face o școală de vară la Cluj, am început să îmi adresez întrebări de genul „cum ar fi să particip la acest proiect?” „cum ar fi să beneficiez de această ocazie și să vizitez orașul?”. Pot spune că multe alte întrebări îmi peridau mintea, și până la urmă m-am înscris. În momentul în care am ajuns în orașul nemaivăzut până atunci, la un prim contact cu acesta, totul mi se părea primitor […] Am acumulat un surplus de informație, dar asta nu e tot: turul orașului, excursia realizată, drumeția și restul activităților au reușit să ne unească atât pe noi cât și pe organizatori. Sincer, mulțumiri celor care au creat pe parcursul acestei săptămâni „clipe de neuitat” și „legături de prietenie de nezdruncinat” și pot spune că abia aștept să particip la următoarea ediție”.

  Mădălina Pață
  Craiova
 • andrada golgut

  „Ne-am distrat de minune”

  Săptămâna „Turist la Cluj” a fost o experiență care va rămâne în sufletul meu. Am cunoscut oameni minunați, am aflat lucruri noi și m-am distrat de minune. Știu că în spatele tuturor acestor lucruri frumoase au fost luni de muncă din partea voastră dar ați făcut o treabă excelentă. V-ați organizat foarte bine, fiecare a știut bine care e treaba lui și în felul acesta ați reușit să ne țineți mereu ocupați și să nu ne plictisim. Prima ediție a ieșit foarte bine, abia aștept ca vara viitoare să vin și la a doua ediție!”

  Andrada Golguț
  Timișoara
 • mihaela popa

  „Oameni cu suflet mare”

  Noh, tare fain o fost la Cluj! Oameni cu suflet mare, locuri desprinse din rai și unde mai pui că ai avut și distracție și cunoștințe de acumulat de la ăi mai buni. Proiectul pilot „Turist la Cluj” mi-a încântat sufletul.

  Mihaela Popa
  Arad

Partenerii noștri