NapoQuiz nu este doar un simplu și banal concurs de cultură generală, NapoQuiz reprezintă prilejul le a învăța lucruri noi despre orașul studenției tale, de a-ți face prieteni noi și de a petrece o seară distractivă în compania OST-iștilor, organizatorii entuziaști ai acestui eveniment!

Ediția de anul trecut a concursului a fost presărată cu momente hazlii și bună dispoziție, participanții noștri nerăbdători fiind gata de o nouă provocare! Seara a decurs plăcut într-o atmosferă relaxantă, rundele de întrebări stârnind curiozitatea generală privind răspunsurile corecte. Spre final, clasamentul fiind foarte strâns s-a ajuns la o întrebare de departajare și astfel s-a decis ierarhia finală. Echipele câștigătoare de pe primele 3 locuri s-au bucurat de premiile oferite cu ajutorul sponsorilor noștri, iar în urma concursului toți am plecat învingători, mai bogați în cunoștințe despre frumosul nostru Cluj.

Dacă ești curios să vezi ce întrebări noi, surprize și premii atractive ți-am pregătit anul acesta vino împreună cu prietenii tăi și înscrie-te în competiție!

Mult succes!